CLASIFICAREA OCUPATIILOR DIN ROMANIA 2013 PDF

MedicalLeave a Comment on CLASIFICAREA OCUPATIILOR DIN ROMANIA 2013 PDF

CLASIFICAREA OCUPATIILOR DIN ROMANIA 2013 PDF

URL: %3A05%3AZ/cor-grupe- Descrierea detaliata a grupelor ocupationale. Se foloseste in. URL: %3A17%3AZ/ Clasificarea Ocupatiilor din Romania, Se foloseste în corelatie cu COR – Grupe. “Clasificarea Ocupatiilor din Romania”, des changements législatifs pendant la période Vu le 28 mai “Hotararea de.

Author: Tugore Fenrigal
Country: Botswana
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 28 June 2008
Pages: 54
PDF File Size: 7.76 Mb
ePub File Size: 12.82 Mb
ISBN: 707-1-13073-983-4
Downloads: 52470
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dairn

Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic. Ocupatiiilor ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare.

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios. Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania.

  MAKALAH KEPAILITAN PDF

Este ocupatiilo ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a stabileasca alte nivele de instruire necesare. Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel rmoania, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar. Grupa de baza face parte din Grupa clasigicarea 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Administrator financiar patrimoniu studii superioare.

Cercetator economist in management. Asistent de cercetare economist in management.

Skills anticipation in Romania

Cercetator economist in economia mediului. Asistent de cercetare economist in economia mediului. Cercetator economist in economia generala. Asistent de cercetare economist in economia generala.

cod cor actualizat pdf – PDF Files

Cercetator economist in economie agroalimentara. Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara.

Cercetator economist in marketing. Asistent de cercetare clzsificarea in marketing. Cercetator economist in relatii economice internationale. Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale.

  COMMENT FABRIQUER UNE COUVEUSE ARTISANALE PDF

Cercetator economist in gestiunea economica.

Asistent de cercetare economist in gestiunea economica. Secretar economic studii superioare.